MIXED KITCHEN 020

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1155 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mixed Kitchen 020. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 18:43 Hele slechte service!! 2 uur op mijn eten gewacht. Na 1 uur wachten gebeld en meneer gaf aan dat het er binnen 15 min zou zijn. Dat werd dus 1 uur plus. In dat uur een aantal keren geprobeerd te bellen, maar ze waren (opeens) niet bereikbaar. Koudete
7 jul 2024 om 14:36 Eten was niet te pittig en lekker van smaak. Wij halen meestal de pasta, maar de nasi is ook erg lekker. Crunchy chicken bestellen wij meestal maar dit keer een mixed box besteld en die is goed gevuld en heerlijk. Zeker een aanrader.
1 jul 2024 om 8:49 De sla op de burger was bruin uitgeslagen en de patat was heel erg slap, heel jammer voor deze prijs!
29 jun 2024 om 1:39 Heerlijk
28 jun 2024 om 16:00 Weet niet wat die salade voor moet stellen welgeteld waren het 10 stukjes pasta?? en alles was scherp misschien van te voren goed aangeven, heb expres niet die andere pasta besteld omdat die scherp was teleurstellend en er zat zowel geen smaak aan
26 jun 2024 om 0:57 Best aan de dure kant maar wel erg lekker! Patat met crunchy chicken, aanrader.
22 jun 2024 om 0:21 Very dry , no taste , paid 22 for it and it has something like 12 prawns , couldnt even eat it .
19 jun 2024 om 0:10 Die pasta BBQ kip... Gevaarlijk!! Aanrader
12 jun 2024 om 0:09 Somehow I always end up regretting ordering food from these people. The food came without no cheese, the shrimps tasted too old and hella dry. The salad wasn’t fresh as well. The didn’t make my food with love and it’s not cheap as well. Never again!!
8 jun 2024 om 7:46 Top top!
1 jun 2024 om 23:53 Mijn portie was de 18,50 niet meer wasrd, door dat ze bekender zijn geworden krijg je nu kleinere portie dan voorheen, en dat doe de meeste echt heel dom je steld je klanten teleur hiermee en ik zal echt niet meer bestellen is die portie niet waard.
1 jun 2024 om 6:25 Lekker en warm geleverd