MIXED KITCHEN 020

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1140 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mixed Kitchen 020. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 14:08 Heerlijke pasta ! Zeker een aanrader!!
24 mei 2024 om 23:01 Eten is super lekker! Alleen kreeg ik cola siroop ipv dawet en ze zijn mijn pastasalade vergeten. Dat vind ik wel echt jammer. Maar het eten is heerlijk, was lekker warm/heet.
23 mei 2024 om 6:39 Je betaald 19,50 voor een portie, maar voor dat bedrag zijn de porties wel super weinig Smaak van de fried rice was goed, alleen plakkerige en veel saus
19 mei 2024 om 21:34 Mijn fried rice was super plakkerig rijst en echt niet lekker helaas. Was wel teleurgesteld helaas
14 mei 2024 om 8:57 Bezorger ging op een bankje bij de ingang liggen ipv de bestelling bij de ingang af te leveren
14 mei 2024 om 1:04 Eerste keer besteld en zeer tevreden. Volle portie en lekker!!!
11 mei 2024 om 22:46 Was weer super lekker !!!
9 mei 2024 om 0:59 Meer dan 2u gewacht inmiddels 3u. Jullie hebben good food maar dit kan echt niet.
7 mei 2024 om 21:34 Heerlijke maaltijd en bezorgtijd op afgesproken tijd
7 mei 2024 om 4:23 Helemaal top!!!
4 mei 2024 om 20:21 Kwaliteit gaat steeds achteruit. Vroeger was het lekkerder en bezorgde ze sneller. Nu krijg je een slappe loaded fries met verbrande kip waar je 2 uurtjes op moet wachten. Zeer zeer teleurstellend Hot wings besteld die helemaal nat en zacht aankwmn
3 mei 2024 om 13:39 Het was verkeerd geleverd. Ik had mijn adres verandert, maar toch weer het oude adres aangenomen